V-aţi despărţit? Ai grijă să NU faci asta!

Despărţirile sunt grele şi dureroase, provoacă suferinţă pe termen lung. Din acest motiv trebuie să ai mai multă grijă de tine în această perioadă şi să nu faci anumite greşeli care, până la urmă, îţi fac ţie mai mult rău.

O despărţire înseamnă un sfârşit, un moment de haos în viaţa ta în care totul se schimbă. Darmai înseamnă şi un nou început, în care poţi învăţa mai multe despre tine, îţi poţi ocupa timpul doar cu ce îţi face ţie plăcere şi îţi poţi face obiceiuri noi. Până reuşeşti să te vindeci complet de durerea unei despărţiri, trebuie să ai grijă să nu faci niciuna dintre următoarele greşeli:

Încerci să îi recâştigi afecţiunea

Atunci când se desparte de tine, el se aşteaptă să te sfărâmi într-o mie de bucăţele, să suferi, să începi să plângi, să fii terminată. Este o reacţie normală la finalul unei relaţii de dragoste, care pentru el nu mai are niciun viitor. Ceea ce nu vrea să audă de la tine sunt rugăminţile de împăcare, promisiunile că totul se va schimba, că puteţi face relaţia să meargă altfel şi tot aşa. Dacă el a luat o decizie, în mod cert nu va dori să se întoarcă din drum, iar cel mai sănătos pentru tine este să te opreşti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.