„V-ați născut judecător înainte de a vă naște!” Politician român condamnat pentru uciderea amantei – show în sala de judecată!

0

Un cunoscut politician român condamnat la 25 ani după ce și-a ucis amanta a făcut spectacol în sala de judecată, unde ceruse să fie eliberat condiționat. Este vorba despre Marian Mihalache, fost șef al APIA, care în prezent își ispășește sentința după ce și-a ucis iubita într-o cameră de hotel din Dublin după ce aceasta a vrut să rupă relația.

În fața magistraților deținutul nu a vorbit pe subiect, după cum au notat judecătorii și mai mult ar fi folosit și câteva expresii nepermise în sala de judecată.  Apoi, avocatei din oficiu i-a spus ”doamnă, nu aveți cum să vă supuneți peste mine fără indicația mea”. Mai mult de atât, când judecătorul i-a atras atenția Mihalache a spus că: „v-ați născut judecător înainte de a vă naște, probabil”. Drept urmare a fost amendat cu 3000 de lei.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI CIVIL ÎNTRE SUPORTERI ȘI FC ARGEȘ! STADIONUL DE LA MIOVENI SE VA UMPLE DE „CÂINI”!

De asemenea, acesta nu ar fi avut avizul pozitiv din partea comisiei de liberare condiționată din penitenciar după ce a strâns 27 de abateri, nu a participat la niciun program educativ și nu a fost niciodată recompensat.

„Instanța constată că deținutul se află la a 2-a analiză din perspectiva liberării condiționate și este încarcerat din data de 28.01.2010, pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat. De asemenea, instanța constată că acesta a comis 27 de abateri disciplinare și nu a fost recompensat. Mai departe, instanța reține că persoana condamnată a refuzat participarea la mai multe programe educative.

În aceste coordonate, luând ]n considerare natura infracţiunii săvârşite, comportamentul manifestat în perioada detenţiei, total incompatibil cu normele carcerale, perioada rămasă de executat, precum și riscurile evidențiate de către evaluarea psihologică, instanţa constată că petentul nu a dat dovezi temeinice de îndreptare şi nu a demonstrat că, la acest moment, liberarea condiţionată reprezintă o măsură care să contribuie la reintegrarea sa socială”, a hotărât Judecătoria Aiud, care i-a respins, în 26 aprilie 2023, cererea de liberare condiționată. Instanța a stabilit că o nouă cerere poate fi formulată doar după data de 24 aprilie 2024.

Fostul politician se face vinovat pentru o crimă care a îngrozit Irlanda în anul 2010, când și-a ucis amanta din gelozie, cu mai multe lovituri de cuțit. Crima a fost atât de groaznică, încât a oripilat opinia publică din Irlanda și chiar a fost subiectul unui documentar, despre bărbați geloși care comit crime.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata