Va curge cu amenzi la FC Argeș! Așa nu se mai poate! Detalii exclusive!

0

Chiulul de la meciuri mai lipsea că în reste le aveam pe toate: indisciplină, lipsă de implicare, nopți petrecute în barurile din oraș! Trei fotbaliști vor ajunge în fața Comisiei de disciplină în cursul săptămânii viitoare după ce conducerea clubului i-a reclamat că au plecat, fără niciun stres, în timpul meciului. Este vorba de Martin Raynov, Alin Dobrosavlevici și Dorian Bertrand, care vor ajunge în fața oficialilor FRF în data de 9 noiembrie.

În cazurile lui Raynov și Dobrosavlevici, este vorba despre partida cu FCU Craiova de pe 12 august, când cei doi au plecat acasă chiar înaintea fluierului de start, după ce au văzut că nu figurează pe foaia de joc. Bertrand a jucat atunci, dar a fost scos din lot la toate meciurile din luna septembrie. A revenit la început de octombrie, la 2-3 cu FCSB.

Nu este pentru prima dată când jucătorii alb-violeți intră în atenția conducerii FC Argeș sau sunt criticați în termeni duri de edilul Cristian Gentea sau de antrenorul Marius Croitori. Din câte se pare, din cauza nopțile petrecute în cluburile din oraș, MArius Constantin și Alex Ișfan au ajuns în atenția noului tehnician și riscă să fie transferați în perioada de mercato.

Foto ilustrativ

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata