Va fi haos pe DN73! Anunțul CNAIR!

0

Traficul rutier se va desfășura cu greutate pe DN73, Brașov – Pitești, în următoarele zile din cauza unui transport agabaritic.

În perioada 06.03.2023 – 10.03.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Brașov – DN73 – DN73G – DN73B – Ghimbav – DN1 – Făgăraș – DN1 – Sibiu – A1 – Ilia – DN7 – A11 – A1 – Nădlac II PTF. Vehiculul transportă catarg fibră carbon.

Lățimea maximă a vehiculului este 2,55 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN DOSARUL DOCTORIȚEI ȘPĂGARE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN PITEȘTI! DECIZIA JUDECĂTORILOR!

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata