Vacanța de Paște 2024! Surprize pentru elevi și profesori! Când se întorc la școală?

0

Vacanța de Paște 2024! Surprize pentru elevi și profesori!

Elevii și profesorii mai au doar puțin până la vacanța de Paște. Concret, vacanța va începe pe 27 aprilie, o zi de sâmbătă, și se va întinde până pe 7 mai, o zi de marți. Aceasta înseamnă că elevii și cadrele didactice vor avea 11 zile libere.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

Această vacanță de 11 zile este a patra pauză oficială din calendarul școlar actual, marcând tranziția spre Modulul 5 de învățare. Elevii se vor întoarce la școală pe 8 mai, pregătiți pentru ultimele săptămâni ale anului școlar, care sunt decisive mai ales pentru cei care se apropie de finalizarea ciclului de învățământ primar sau gimnazial.

Însă, pentru elevii din clasele terminale, cum ar fi a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă, anul școlar se va încheia pe data de 7 iunie 2024. În schimb, elevii din clasa a VIII-a își vor încheia anul școlar pe 14 iunie 2024, având astfel timp suficient pentru pregătirea pentru evaluările naționale. Ceilalți elevi vor încheia anul de studiu pe 22 iunie 2024.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata