Vacanța elevilor din februarie, la alegere! Perioada aleasă de fiecare județ!

0

Vacanța elevilor din februarie, la alegere! Copiii de grădiniţă şi elevii s-au întors în bănci ieri, după minivacanţa de Mica Unire. Nu pentru mult timp, însă, asta deoarece în februarie se vor bucura de o nouă vacanță, denumită anul acesta, vacanța de schi.

CITEȘTE ȘI: CREȘTE NUMĂRUL DE LOCURI FĂRĂ TAXĂ LA MAI MULTE SPECIALIZĂRI DIN UPIT! CUM ESTE POSIBIL?

Concret, următoarea vacanță a elevilor este în februarie, timp de o săptămână, însă nu este în aceeași perioadă pentru toți elevii din țară. Este vorba despre o vacanță luată la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, în perioada 6-26 februarie 2023.

Există, însă, un calendar școlar pentru fiecare județ în parte, de unde elevii pot afla în ce perioadă au vacanţa din februarie. Această vacanță încheie și modulul trei de cursuri. După vacanța de schi, elevii și profesorii se întorc la școală pentru modulul 4 care durează până pe 6 aprilie când, pentru două săptămâni, este vacanța de primăvară, în timpul căreia sunt sărbătorile pascale pentru creștini.

Harta vacanței pe județe

Concret, elevii și profesorii din Ilfov și Suceava au vacanță de schi între 6 și 10 februarie.

Județele Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova au ales vacanța de schi între zilele de 13 și 17 februarie 2023.

Județele care vor avea vacanță în 20-24 februarie sunt Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata