Vacanțe, doze de bere și țigări decontate din bani publici de fostul manager al Spitalului Câmpulung! Acuzațiile primăriței Lasconi!

0

Vacanțe, doze de bere și pachete de țigări au fost decontate din bugetul Spitalului Municipal Câmpulung de către fostul manager Nicolae Alexe, a declarat primărița Elena Lasconi. Pe lângă achizițiile făcute fără aprobarea Consiliului de Administrație sau a factorilor decidenți, fostul director al unității spitalicești a plecat în vacanță pe banii câmpulungenilor, iar ce a consumat în materie de băuturi alcoolice și țigări le-a decontat din bugetul instituției.

„Cu încredere m-am uitat la domnul Alexe spunându-i `hai să facem, hai să dregem`, nu a făcut absolut nimic. Dimpotrivă! Făcea exact invers! Mie, acesta nu mi se pare un parteneriat. Sunt și niște mărunțișuri pe care nici măcar nu le-am adus în discuție. Domnul Alexe și-a decontat sejur pe banii Spitalului Municipal. El a decontat doze de bere și pachete de țigări din banii spitalului!

CITEȘTE ȘI: CENTRUL DE PERMANENȚĂ DE LA CĂLINEȘTI ARE AMBULANȚĂ, DAR NU ȘI ȘOFER! DECIZIE STRANIE A PRIMARULUI COMUNEI!

Astea le-am trecut la mărunțișuri, să ne înțelegem! Sunt multe lucruri grave și dânsului i se pare că nu a făcut nimic greșit! Mă întreb dacă eu mi-aș deconta un sejur, dacă nu ar exploda toată presa națională? Dacă nu ar fi todate instutuțiile pe mine: DNA, Curtea de Conturi, mai știu eu cine… Adică… nu înțeleg!” a declarat Elena Lasconi.

Vă reamntim faptul că Nicolae Alexe a fost demis în urmă cu două zile de Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, după ce au fost descoperite mai multe nereguli. Edilul a declarat că au fost făcute achizții cu tentă penală, au fost închise secții fără acordul prealabil al instituților competente sau că fostul manager nu a dorit niciodată să comunice cu Primăria Câmpulung.

Subiectul pe larg: ELENA LASCONI A DECAPITAT CONDUCEREA SPITALULUI DIN CÂMPULUNG MUSCEL!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata