Vaccinul care va salva mii de vieți! Când va fi disponibil?

0

Vaccinul care va salva mii de vieți! Când va fi disponibil? Cercetătorii au anunțat recent că, până în anul 2030, mai multe vaccinuri ar putea fi folosite pentru cancer, boli cardiovasculare dar și o gamă largă de boli respiratorii vor fi disponibile. De asemenea, oamenii de știință au anunțat că acest lucru este posibil datorită progreselor făcute în perioada pandemiei: „ s-au realizat progresele cât pentru 15 ani pe durata pandemiei.”

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU TÂNĂRA DE 20 ANI DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! UNDE AU GĂSIT-O POLIȚIȘTII?

„Vom avea un vaccin care va fi foarte eficient și va salva sute de mii, dacă nu milioane de vieți. Cred că vom putea oferi vaccinuri personalizate pentru cancer pentru multe tipuri de tumori.”, a anunțat recent Paul Burton, director medical al companiei Moderna

De asemenea, acesta a mai precizat că infecțiile respiratorii ar putea fi acoperite de un singur vaccin care va proteja simultan împotriva COIVD, a gripei și a virusului respirator sincițial. „Am învățat în ultimele luni că ARN mesager nu funcționează doar în cazul bolilor infecțioase sau doar pentru COVID. Poate fi folosit în cazul mai multor afecțiuni: cancer, boli infecțioase, boli cardiovasculare, boli autoimune, boli rare. Avem studii în toate aceste domenii și sunt foarte promițătoare”.

Compania a anunțat deja rezultate pozitive în tratarea virusului respirator sincițial și a cancerului de piele, tehnologia dezvoltată în aceste domenii urmând să fie evaluată cu prioritate de autoritățile de reglementare din SUA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata