Val de incendii în Argeș! Pompierii – intervenții de urgență în miez de noapte!

0
Noaptea trecută, pompierii argeșeni au acționat pentru stingerea a patru incendii izbucnite pe teritoriul județului nostru. Sirenele au răsunat și luminile girofarurilor de pe autospecialele de pompieri se vedeau trecând în mare grabă spre fiecare eveniment, pentru a interveni operativ la înlăturarea efectelor negative.
Primul a fost un accident rutier urmat de un incendiu la un autoturism, în municipiul Pitești, iar ulterior au urmat un incendiu la un operator economic din localitatea Bradu și două incendii la o locuință din localitatea Corbeni și o cabană din localitatea Călinești.
Forțele de intervenție au ajuns la locul solicitărilor în cel mai scurt timp posibil și din fericire nu au identificat persoane rănite în urma acestor incidente.
În continuare suntem pregătiți să intervenim la nevoie, dar pentru a putea evita producerea unor situații de urgență vă recomandăm să verificați periodic sistemele de încălzire ale locuințelor, să nu folosiți improvizații la sistemul electric și să vă informați asupra modului de comportare în diferite situații de urgență prin intermediul site-ului fiipregatit.ro și al noii aplicații de mobil DSU.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata