Val de optimism la FC Argeș după înfrângerea cu CFR Cluj! Vintilă: „Sunt convins că după ce vom reuși primul gol, vor veni mai multe!”

0

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FC Argeș, rămâne optimist după înfrângerea de seara trecută cu CFR Cluj din Cupa României. Piteștenii au reușit să facă un joc mai bun decât de obicei cu echipa clujeană, dar golul a decisiv a fost dat de către Krasniqi în minutul 89, decizând astfel și soarta etapei. Tehnicianul echipei alb-violete a spus după meci că înfrângerea a venit pe neașteptate în condițiile în care în prima repriză FC Argeș a reușit să domine jocul și a avut câteva ocazii bune pentru a înscrie. De asemenea, Vintilă a mai spus că elevii săi trebuie să se concentreze mai mult în fața porții.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – PRIME MAI MARI DECÂT ECHIPELE DIN PLAYOFF! STANCIU: „TINDEM SĂ O DĂM ÎN PENIBIL ȘI SĂ INTRĂM ÎN CARTEA RECORDURILOR!”

„O înfrângere care a venit pe neașteptate, dintr-o întâmplare. Îmi felicit jucătorii că au respectat ce le-am cerut. CFR este o echipă redutabilă, indiferent de cine intră în teren. Nouă ne trebuie mai multă concentrare în fața porții. Și cu CFR am avut multe situații. Încercăm să lucrăm acest aspect. Sunt convins că după ce vom reuși primul gol, vor veni mai multe”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă despre meciul cu CFR Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata