Val de optimism la FC Argeș! Schumacher a dezvăluit strategia pentru ultimele nouă meciuri!

0

FC Argeș reîncepe campionatul cu optimism și speră să câștige cele nouă etape din campionat și să acceadă în playoff. Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al clubului din Trivale a declarat că obiectul alb-violeților este cel de a acumula cât mai multe puncte în meciurile din retur astfel încât echipa să se claseze pe locurile fruntașe din clasament. De asemenea, Schumacher a mai spus că jucătorii proaspăt transferați la FC Argeș s-au acomodat la echipă și există toate premizele ca aceștia să surpindă plăcut chiar de la primul meci din acest an, cel cu Chindia de luni.

„De abia așteptăm să reînceapă campionatul, suntem pregătiți de acest moment. Mai avem nouă etape din acest retur, după vom vedea ce se va întâmpla și unde vom fi și vom pregăti în așa fel încât să câștigăm cât mai multe puncte. Nouă meciuri, nouă meciuri importante, din care sperăm să luăm cât mai multe puncte.

CITEȘTE ȘI: TRANSFERUL LUI IȘFAN – GURĂ DE OXIGEN PENTRU FC ARGEȘ! CROITORU: „CINE S-A OCUPAT DE VÂNZAREA LUI A FĂCUT-O FOARTE BINE!”

Obiectivul nostru este în continuare să acumulăm puncte și sperăm să ajungem cât mai sus și, chiar dacă se poate, cu jucătorii pe care i-am luat acum, să ne atingem obiectivul pe care îl avem și pe cel pe care ni l-am propus la început, adică atingerea playoff-ului, ceea ce este foarte greu, dar vom încerca și vom face tot posibilul să ajungem acolo. Am luat jucători buni care s-au antrenat bine, care sperăm să facă față campionatului românesc și sperăm ca acei jucători care au venit să ne ajute la atingerea obiectivului” a declarat Constantin Schumacher.

„Jucătorii care au venit s-au pregătit bine și sper că au înțeles planurile noastre”

Deși a fost o perioadă scurtă de pregătire, banca tehnică a alb-violeților a decis să nu plece în cantonament și să se antreneze pe terenurile proprii. Schumacher a mai spus că în urma pregătirilor de după vacanța de sărbători, jucătorii noi s-au adaptat stilului de joc, iar în meciul de luni cu Chindia să dovedească că mutările decise în perioada de mercato să aducă un suflu nou echipei, iar stilul de joc să aducă victoria piteștenilor.

„A fost o perioadă scurtă de pregătire. Au fost 18 zile până la începerea campionatului, dar ne-am pregătit bine. Am avut, mai ales că nu am plecat în cantonament și am stat aici pentru că ne-am dorit să avem terenurile de iarbă și terenuri bune pe care am putut să ne antrenăm. Am făcut acest lucru. Ne-am adaptat și am încercat să aducem jucătorii ca să vadă orașul Pitești, să vedem cum sunt și atunci, cred eu că luni, la primul meci oficial, vom arăta foarte bine. Important este să avem un joc bun, un joc consistent. Jucătorii care au venit s-au pregătit bine și sper că au înțeles planurile noastre și dorințele noastre. Sperăm ca de la primul meci să avem un meci bun și sperăm să câștigăm” a adăugat Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata