Val de procese împotriva marilor producători de vaccinuri anti-COVID! Ce acuzații li se aduc?

0

Val de procese împotriva marilor producători de vaccinuri anti-COVID! Ce acuzații li se aduc? Tot mai multe procese împotriva producătorilor de vaccinuri anti-Covid. Recent, reprezentanții gigantului farmaceutic BioNTech au depus mărturie în fața unei instanțe de judecată din Hamburg, într-un proces deschis de o femeie, cadru medical, care susține că după imunizare a început să sufere de dureri în partea superioară a corpului și tulburări de somn.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! PATRU ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC ÎN PITEȘTI! AFLĂ ZONELE AFECTATE!

Avocații companiei susțin că acuzațiile nu au niciun fundament. Acesta este primul dintre posibilele sute de astfel de cazuri din această ţară. Avocatul femeii a declarat pentru Reuters că intenţionează să conteste în instanţă concluzia autorităţilor de reglementare ale Uniunii Europene şi pe cea a organismelor germane de evaluare a vaccinurilor, conform cărora vaccinul BioNTech are un profil risc-beneficiu pozitiv.

Și în România o femeie a dat în judecată Ministerul Sănătății, din cauza efectelor adverse pe care le-a avut în urma vaccinării, solcitând despăgubiri de 1 milion de euro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata