Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, divort in secret?

De cateva zile circula zvonuri ca fostul model Valentina Pelinel si politicianul Cristian Boureanu au divortat. Aceste speculatii au fost din ce in ce mai intense dupa ce in presa au a aparut informatia ca Valentina ar fi avut o aventura cu omul de afaceri Cristi Borcea.

Documente oficiale descoperite recent confirma insa speculatiile in ceea ce priveste divortul sotilor Boureanu.

Potrivit libertatea.ro, intr-unul dintre dosarele de executare silita a terenurilor pe care politicianul le-a achizitionat prin accesarea unor imprumuturi bancare, in care a fost implicata si sotia sa Valentina, apare intr-un chenar sintagma “Pelinel (fosta Boureanu)”.

In ceea ce o priveste pe Alina, sotia lui Cristian Borcea, aceasta a negat orice zvon despre un posibil divort. “Nu-l parasesc pe Cristi. Ne iubim mai mult ca niciodata! Nu este vorba despre niciun divort”, a marturisit Alina. Totusi, surse din anturajul actualei doamne Borcea au declarat ca, la momentul in care aceasta a aflat despre fetita pe care Borcea ar avea-o cu o avocata, dar si de escapada cu Valentina, ar fi vrut sa ceara separarea. Borcea a reusit insa sa o “imbuneze” si nu si-a mai trecut in palmares un nou divort. Tot apropiati ai cuplului spun ca Alina Borcea se astepta la astfel de scandaluri avand in vedere ca ea insasi a fost amanta timp de atatia ani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.