Valerică Nicolae-la serviciu. Ion Georgescu-la pușcărie!

0

Valerică Nicolae-la serviciu. Ion Georgescu-la pușcărie!

Valerică Nicolae, șeful Poliției Locale din Pitești, cel care l-a denunțat pe edilul Ion Georgescu, s-a întors, de ieri, la serviciu. Acesta a fost văzut la primele ore ale dimineții în curtea instituției, într-un BMW, Seria 3, după care a urcat rapid în biroul său.

CITEȘTE ȘI: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE, DARIA! IARTĂ-NE!” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA CUTREMURĂTOARE A UNEI ADOLESCENTE DE 17 ANI!

Și cam atât. Valerică s-a închis în biroul său, evitând prea mult contactul cu cei din subordine. Nu s-a plimbat prin instituție și nu a luat birourile la rând cum era obișnuit să o facă. Probabil nu este încă pregătit să dea ochii cu oameni, prieteni, angajați care, s-ar uita la el cu o privire reprobabilă.

I s-a terminat concediul, acesta este un motiv pentru care s-a întors, dar mai poate fi și altul. În această perioadă, la Poliția Locală Pitești se lucrează intens la noua organigramă a instituției Iar Nicolae nu poate să lase din mână așa pleașcă. Nu de puține ori au apărut zvonuri potrivit cărora Nicolae ar fi făcut în ograda pe care o conduce, același tip de „acțiuni” pentru care se află după gratii, acum, primarul Ion Georgescu de la Mioveni. În a doua zi de serviciu, deși nu a ieșit din birou, a chemat la raport câțiva dintre subordonații cu atribuții mai importante.

Se pare că, la fel a procedat și duminica trecută când, la sediul instituției,  polițiști locali din toată țara s-au strâns în semn de susținere pentru colegul lor de la Pitești, bătut pe stradă. Valerică Nicolae a fost prezent în instituție, însă nu a luat parte la întâlnire, ci a stat închis în biroul său.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata