Vali, polițistul local omorât-condus pe ultimul drum de sute de colegi din toată țara! Imagini dramatice!

0

Vali, polițistul local omorât-condus pe ultimul drum de sute de colegi din toată țara! Imagini dramatice!

Zi tragică în Pitești! Chiar în aceste momente, are loc slujba de înmormântare a polițistului local ucis în stația de la Colegiul IC Brătianu de un puștan de 20 ani. Sute de colegi din toată țara au venit, cu zeci de autospeciale să își ia rămas bun și să îi aducă un ultim omagiu lui Vali, cel care și-a exercitat timp de 16 ani meseria cu mare dăruire.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ZECI DE AUTOSPECIALE ALE POLIȚIEI LOCALE – UN ULTIM OMAGIU PENTRU VALI!

Strada Stadionului este aglomerată iar traficul este dirijat de polițiști. La căpătâiul lui Vali, se află sute de persoane: familia, prieteni, apropiați, colegi și chiar personalități. Și primarul Cristian Gentea este prezent la slujbă, edilul aducând și el un ultim omagiu lui Condoruș Savaste, cel care a fost, pentru mulți ani, în slujba Piteștiului.

Biserica Sfântul Gheorghe este arhiplină, iar durerea se citește pe chipul tuturor. Lacrimile curg pe obrajii celor care participă la slujbă. Colegii din țară sunt și ei răpuși de durere. Cu ultimele puteri, alături de colegii de la Pitești, i-au spus adio lui Vali.

După slujba de înmormântare care se termină la ora 13:00, cortegiul funerar va avea următorul traseu: Biserică – sediul Poliției Locale Pitești (bld. Eroilor, nr. 30) – domiciliul lui Condoruș Savaste (str. Exercițiu) – cimitir (str. Stadionului, Pitesti).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata