Vali Vijelie cântă la Zilele Orașului Brătienilor!!!! Nu lipsește nici Axinte de la Vacanța Mare!

0

Mare petrecere se pregătește la Ștefănești la începutul lunii august, iar deputații cu case în comuna devenită oraș, senatorii, directorii și marii oameni de afaceri încing, deja, firul telefonului primarului Velcea să rezerve locuri pe scaunele din față, la show-ul lui Axinte.

Chiar fostul premier al României, Nicolae Văcăroiu, aflat la casa lui de vacanță din localitate se aude că ar fi interesat. Fantomele Brătienilor vor și ele. L-au rugat pe (încă) directorul muzeului lor, Mihai Alecsandrescu, să-i trezească din somnul veșnic să vază minunea. După care vor muri a doua oară… de moarte prin manelizare.
PS: Artiștii care completează tabloul invitaților îi puteți admira în afiș. Evident că nu lipsește maestrul de ceremonii, Axinte și nici Julia de la trupa Sexy. Afișul nu putea fi complet fără descrierea de rigoare a locului de desfășurare: „Zona blocuri. Parcare bloc 20”. Așa ceva…
Deci, nu uitați, pe 6 august ne vedem la Ștefănești în parcare, după blocuri să-l ascultăm pe Vijelie. Noroc că mai salvează vreo doi artiști afișul căci, pe de altă parte nimic de acolo nu lasă de înțeles că în orașul Ștefănești sunt și tineri.
Să fie cultură! Fără număr! Fără Număr!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata