Vântul a făcut prăpăd în Argeș! Pompierii – intervenții de urgență!

0

Traficul a fost blocat seara trecută pe drumul care face legătura între Pitești și Vâlcea din cauza unui copac doborât de vânt, iar viața trecătorilor a fost pusă în pericol din cauza mai multor bucăți de zidărie care stăteau să cadă de la etajul patru al unui bloc de pe strada Zorilor din Pitești. Din cauza codului galben de vijelii, pompierii au intervenit seara trecută pentru degajarea arborelui și pentru a da jos cărămizile de la blocul respectiv.

„În perioada de valabilitate a codului galben de precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în zona montană, pompierii argeșeni au intervenit pentru degajarea unui copac și a unor elemente de construcție care puteau pune in pericol siguranța cetățenilor.

CITEȘTE ȘI: A ÎNCEPUT CURĂȚENIA DE IARNĂ LA FC ARGEȘ! JUCĂTOR – PUS PE LIBER!

Prima intervenție a fost în jurul orei 20:30, în localitatea Bascov, pentru degajarea unui copac căzut pe firele de comunicații.

La un interval scurt de timp, a doua misiune a fost în municipiul Pitești, strada Zorilor, pentru degajarea unor elemente de zidărie de la etajul patru al unui bloc” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata