Vărsătorul visează cu ochii deschişi la o călătorie în străinătate

0

Relaţiile intrafamiliale sunt astăzi la cote înalte, vor avea loc reuniuni, vor fi şi conflicte dar în final totul se va rezolva şi vă veţi simţi bine în sânul familiei.
Berbec
Este o zi delicată la capitolul relații parteneriale. Din cauza cheltuielilor abundente din această perioadă, partenerul de viață vă poate face tot felul de reproșuri. Cu puţină bunăvoință îi puteţi explica gesturile pe care le-aţi făcut şi le faceţi în continuare pentru cei dragi. Fiţi înțelegător cu ceilalți şi acceptaţi şi alte opinii. Seara aduce alinare şi voie bună.
Taur
Se pare că aveţi multe treburi de făcut, fie că vă aflaţi acasă, fie că mergeţi la serviciu. Numai de dumneavoastră depinde gestionarea eficientă a tuturor sarcinilor propuse pentru astăzi. Aveți grijă însă şi de sănătate, deoarece sunt posibile neplăceri legate de sistemul respirator şi de sistemul uro-genital. Odihniţi-vă din când în când şi acceptaţi ajutorul celorlalți.
Gemeni
Vă pregătiți de distracții şi întâlniri cu cei dragi. Fluctuațiile sentimentale vă pot necăji mult, de aceea fiţi prudent şi alegeţi-vă cu grijă vorbele şi gesturile. Copiii sau persoana iubita au alte planuri faţă de cele propuse de dumneavoastră şi astfel, foarte uşor se poate ajunge la contradicții. Ţineţi cont de doleanțele celorlalți şi aveţi încredere că totul va fi minunat.
Rac
În familie este multă forfota, deoarece se conturează reuniuni pentru rude şi prieteni. Însă, parcă aţi dori cu totul altceva. Depuneţi eforturi şi intraţi în atmosfera veselă a celorlalți şi lăsaţi grijile deoparte. Chiar dacă membrii familiei propun alte activităţi decât ceea ce vreţi, aveţi încredere în ei si alăturaţi-vă lor. Seara aduce cântec, joc şi voie bună.
Leu
Multe întâlniri şi discuţii au loc astăzi. Atât rudele apropiate, prietenii, cât şi colegii de muncă vă vor căuta fie pentru a sporovăi pe diverse teme, fie pentru a vă cere sfaturi. Evitaţi să vă spuneţi părerile vizavi de acțiunile altora şi, de asemenea, aveţi grijă ce povestiţi despre dumneavoastră şi intențiile pe care le aveţi, deoarece există riscul să fie ceva folosit împotriva propriei persoane.
Fecioara
Ziua aduce cheltuieli pentru traiul cotidian, dar vor intra în discuție si achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. Posibil să cumpăraţi ceva sau să faceţi anumite comisioane pentru cineva aflat in străinătate. Alcătuiţi o listă de priorităţi şi apoi porniţi la drum pentru a le rezolva. Aveţi grijă să cumpăraţi şi pentru sufletul dumneavoastră un cadou. Merită din plin!
Balanța
Este o zi excelentă pentru că aveţi șanse deosebite de a vă înnoi, de a scăpa de situațiile şi relațiile nepotrivite, de a privi totul cu alți ochi. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar, folosindu-vă farmecul nativ veţi reuşi să aplanaţi orice divergenţă. Rezervaţi-vă momente de gândire şi alcătuiţi-vă planuri personale şi profesionale noi. Seara aduce veselie alături de cei dragi.
Scorpion
Ar fi bine să vă dozaţi eforturile şi să vă rezolvaţi treburile discret şi în ritm propriu. Energia vitală este la cote joase, existând riscul să obosiţi sau chiar să se evidențieze unele afecțiuni vechi. Relaționând cu ceilalți, atât cât puteţi astăzi, veţi afla multe lucruri interesante şi utile, în special pentru segmentul profesional. Partenerul de viaţă vă poate ajuta mult.
Săgetător
Dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Pe de o parte, este rost de a aranja, cu succes, programul următoarei vacanţe. Însă pe de altă parte sunt șanse bune de a pune la punct chestiuni profesionale importante. Îmbinaţi echilibrat utilul cu plăcutul! Spre seară se conturează întâlniri amuzante cu cei dragi. Lăsaţi grijile deoparte şi bucuraţi-vă de toate!
Capricorn
Sunteţi foarte solicitat de către ceilalți şi va trebui să faceţi faţă, atât dialogurilor cu persoane importante, cât şi reuniunilor de familie. Fiind foarte creativ şi inspirat, mulți doresc idei şi sfaturi de la dumneavoastră, luându-vă totodată drept model demn de urmat. Nu vă culcaţi pe laurii victoriei şi fiţi în continuare discret şi muncitor.
Vărsător
Este o zi bună pentru a plănui o minivacanță alături de familie. Puteţi visa cu ochii deschiși la o călătorie departe de casă, în străinătate. Singurele piedici pot apărea numai din partea dumneavoastră. Sunteţi combativ şi refractar vizavi de alții şi de aici se pot isca, fără rost, conflicte interminabile. Fiţi înțelegător cu ceilalți şi bucuraţi-vă de viaţă.
Pești
Gândurile vă sunt atrase de bugetul disponibil comun cu alții. Sunt posibile cheltuieli neașteptate fie pentru cadouri, fie pentru achitarea unor facturi şi taxe restante. Aţi dori să aveţi mai mulți bani şi să puteţi cheltui fără restricții. Aveţi încredere că vă veţi descurca cu toate. Simpla dumneavoastră prezenţă alături de cei dragi vă aduce bucurie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata