Vasile Tudorel Miriță, primarul liberal care a obținut cel mai mare procent la alegerile locale

Vasile Tudorel Miriță este primarul liberal care a obținut cel mai mare procent la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

Primarului Vasile Tudorel Miriță i s-a oferit o încredere de 72,95% pentru a duce comuna spre o comunitate europeană.

Munca și toate eforturile depuse de primarul Vasile Tudorel Miriță în cei 4 ani de mandat au fost apreciate la alegerile locale de locuitorii comunei.

,,Mulţumesc locuitorilor comunei Schitu Goleşti pentru modul exemplar în care s-au comportat la alegerile locale, organizate în data de 27.09.2020, respectând toate regulile impuse de actele normative în vigoare, participarea fiind de 53 %, toţi alegătorii exprimându-şi opţiunea, în funcţie de conştiinţa fiecaruia, de analiza programelor electorale, de încrederea în competitorii electorali.

Mulţumesc pentru încrederea acordată şi 72,95 % din voturi pe care mi le-aţi acordat, vă asigur că înseamnă foarte mult pentru mine, şi vă mulţumesc pentru votul acordat. De asemenea, vă mulţumesc şi pentru votul acordat pentru echipa mea, candidaţi la consiliul local şi, de asemenea, pentru voturile acordate candidaţiilor PNL la consiliul judeţean şi pentru preşedintele consiliului judeţean. Vom continua împreună şi împreună ne vom bucura de realizările noastre”, a scris după alegeri pe pagina sa de socializare primarul Vasile Tudorel Miriță.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.