Veste teribilă pentru Adrian Mutu! Află ce s-a întâmplat!

Șansele ca Adrian Mutu să revină la echipa națională sunt aproape inexistente. Acest lucru a fost anunțat de selecţionerul Victor Piţurcă care a declarat, miercuri, că atacantul Adrian Mutu încearcă să îl îmbuneze pentru a fi convocat la echipa naţională, dar a precizat că şansele ca acesta să revină la prima reprezentativă sunt foarte mici după declaraţiile făcute de fotbalist după barajul cu Grecia.
„E foarte greu ca Mutu să revină la echipa naţională după declaraţiile pe care le-a făcut atunci. El a crezut că declaraţiile lui vor avea impact şi voi fi schimbat. Am vorbit cu el şi înainte de meciul cu Argentina. A venit la mine sus. Cum să ne batem? A vrut să mă salute, să mă îmbuneze”, a spus Piţurcă la postul Sport.ro.
El a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu Mutu în care acesta l-a rugat să îl convoace pentru a înscrie măcar un gol şi a deveni cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a României cu 36 de reuşite. „Noi am mai vorbit de mai multe ori, tot el m-a sunat. I-am zis eu: «Roagă-te să vină un preşedinte la federaţie care să mă schimbe, că altfel vei veni tu iar la naţională când vor zbura puii de broască». El că: «Lasă, nea Piţi, mai bine să rămâi, că dacă vine alt antrenor 100 la sută nu mai sunt convocat», aşa mi-a zis. Iar apoi: «Nea Piţi, gândeşte-te la mine, că mai trebuie să dau şi eu un gol, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum». De-ale lui Mutu, strategiile lui”, a povestit Piţurcă.
Adrian Mutuse află de mai mult timp în conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Victor Piţurcă ar trebui să plece de la conducerea tehnică a echipei naţionale precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.