Vești bune despre polițistul local bătut la Brătianu! Ce spun medicii?

0

După aproape două săptămâni de comă indusă, C.S., polițistul local de 51 ani agresat de un puști de 19 ani în stația de autobuz de la Colegiul I. C. Brătianu din Pitești dă primele semne de revenire. Dacă inițial, medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire, rănile sale fiind aproape incompatibile cu viața, se pare că rugăciunile familiei , colegilor și a apropiaților au dat rezultate, ieri dimineață C.S. fiind deconect de la aparate. Potrivit informațiilor pe care le deținem, el va fi supus zilele următoare unor investigații suplimentare pentru ca medicii să stabilească ce intervenții pot face în continuare.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

Vă reamintim că, în seara de sâmbătă, 4 noiembrie, un grup de tineri “ efervescenți” a coborât în stația din Centru, din fața Colegiului, unul dintre ei, agresorul, aruncând și spărgând, totodată, o sticlă de bere goală de trotuar, printre printre picioarele călătorilor care așteptau autobuzul. Agentul de poliție i-ar fi atras atenția tânărului agresiv, moment în care situația a degenerat într-o manieră tragică.

Sub privirile uimite ale călătorilor din stație, bărbați , femei sau copii, individul, aflat probabil și sub influența unor băuturi sau substanțe, l-a lovit cu putere pe polițist, proiectându-l cu capul de asfalt. Agentul a rămas nemișcat și întins pe trotuar, aproape fără suflare. Oamenii din stație s-au revoltat, au chemat salvarea și poliția, agentul a fost transportat la spital iar agresorul săltat de poliție. Polițistului i s-au acordat primele îngrijiri iar medicii nu i-au dat, inițial, nicio șansă. El a stat mai bine de două săptămâni în comă indusă iar semnele că și-ar reveni sunt considerate miraculoase. Medicii vor continua investigațiile pentru că nu se pot pronunța deocamdată care vor fi urmările loviturilor grave primite de bărbat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata