Vești bune despre tarifele RCA! Guvernul a decis acum!

0

Vești bune despre tarifele RCA! Guvernul a decis acum!

Vești bune pentru șoferi după ce Guvernul a anunțat că îngheață prețurile RCA, motivând că există o situație de criză. Decizia se referă la o perioadă de șase luni în care prețurile vor fi înghețate la nivelul tarifelor practicate de firmele de asigurări la data de 28 februarie 2023.

CITEȘTE ȘI: „NU VREAU SĂ DEVIN ȚAP ISPĂȘITOR!”- ȘEFUL ANPC DESPRE TRAGEDIA DE LA FERMA DACILOR!

Tarifele pot fi ajustate cu maximum 6,8%, prognoza ratei anuale a inflației la sfârșitul trimestrului II 2024. Scopul măsurii este de a combate creșterea excesivă a prețurilor și de a stabili gradual piața de asigurări RCA, evitând astfel impactul negativ asupra altor sectoare ale economiei naționale.

De asemenea, pentru a sprijini consumatorii, comisionul de distribuție inclus în costul polițelor RCA va fi limitat la maximum 8% din prima netă de cheltuieli de distribuție. Tarifele înghețate se aplică în cazul contractelor RCA încheiate după data intrării în vigoare a acestei hotărâri.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata