ziarobiectiv.ro

Vești bune! Pensii mai mari pentru o categorie de români! Cine va beneficia de mărire?

0

Vești bune! Pensii mai mari pentru o categorie de români! Cine va beneficia de mărire?

Vești bune! Cresc pensiile pentru aproximativ cinci milioane de români. Concret, de la 1 ianuarie pensionarii care primesc pensia minimă vor avea venituri mai mari. Guvernul vrea să nu mai existe o diferență atât de mare între pensia minimă și cea medie, în momentul de față diferența fiind de 1000 lei.

CITEȘTE ȘI: „DACĂ NU O DECLARĂM ARIE PROTEJATĂ, PERSOANELE SIGUR NU VOR PUTEA CONSTRUI?” CĂTĂLINA DUMITRAȘCU – INTERVENȚIE DE NEUROCHIRURG ÎN SCANDALUL PĂDURII TRIVALE!

Această diferență va fi mult mai mică începând de anul viitor când pensia minimă se va majora cu rata inflaţiei iar punctul de pensie creşte cu 240 de lei. Concret, după majorarea cu rata inflației, pensia minimă va crește cu aproximativ 150 lei. În momentul de față, în România, sunt aproximativ cinci milioane de pensionari, iar dintre aceștia aproape un milion trăiesc cu o pensie minimă de 1125 lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata