Vești bune! Taxă eliminată de la 1 iunie!

0

Vești bune! Taxă eliminată de la 1 iunie! Începând cu data de 1 iunie 2023, românii nu vor mai fi obligați să plătească o taxă, conform unui proiect de ordin al Ministerului Transporturilor. Astfel, românii care se îndreaptă spre mare nu vor mai trebui să plătească taxa de pod de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui. Măsura intră în vigoare datorită unui proiect de ordin al lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, dar este valabilă până în ultima zi a verii, 31 august 2023.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN BĂRBAT ȘI FIUL LUI DE NOUĂ ANI – MORȚI PE LOC ÎN ACCIDENT! IMPACT DEVASTATOR CU UN STÂLP!

Suspendarea tarifului de folosite a podului de la Fetești urmează să intre în vigoare pentru toate categoriile de vehicule, fără nicio restricție, până în momentul în care lucrările pentru reabilitarea podului se vor încheia. Începând cu data de 1 septembrie 2023, taxa va fi reintrodusă.

Potrivit CNAIR, lucrările de reabilitare a podului au început din luna februarie a acestui an, peste brațul Borcea. Acesta se situează pe Autostrada A2 și, pe perioada în care se vor desfășura lucrările, Calea II de circulație a fost închisă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata