Veşti proaste de la Mioveni: echipa de fotbal s-ar putea desfiinţa…

Marţi seara a avut loc Şedinţa Consiliului Director al clubului CS Mioveni, care trebuia să stabilească noul drum al echipei în sezonul 2012 – 2013 în Liga a II-a. Dar deocamdată nu s-a luat nici o hotărâre importantă, iar soarta echipei este în mare cumpănă. Primăria oraşului Mioveni, Consiliul Local, principalul finanţator al echipei, nu trec uşor peste ruşinea evoluţiei şi retrogradării din Liga I, şi nu vor să mai finanţeze actuala echipă de fotbal. Joi seara, la şedinţa Consiliului Local al Primăriei Mioveni, se va decide soarta echipei de fotbal.
Ieri, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, era la Bucureşti pentru a rezolva unele probleme. Cu toate acestea, a explicat situaţia actuală a echipei CS Mioveni.
Ce decizii s-au luat la Şedinţa Consiliului Director care s-a ţinut marţi seara?
– N-au fost luate hotărâri importante pentru că nu era cazul.
Cum aşa?
– Simplu. Primul pas care trebuie făcut, şi cel mai important, este „drumul“ pe care îl vom urma, adică dacă vom mai continua sau nu să finanţăm echipa de fotbal.
Şi asta cine o va stabili?
– Membrii Consiliului Local. Din câte ştiu, ei nu vor să mai dăm bani la fotbal, şi pe cale de consecinţă, în proporţie de 99%, echipa îşi va înceta activitatea şi va intra în faliment! Se va desfiinţa… Membrii Consiliului Local sunt nemulţumiţi de toţi cei implicaţi în fotbal: de conducători, de jucători, de toţi…Personal, îmi pare rău, dar nu mă pot opune voinţei lor.
Deci, joi la ora 21.30, după şedinţa Consiliului Local, se va şti ce se va întâmpla cu echipa?
– Exact. Referitor la acel 1% care mai este pentru ca echipa să nu se desfiinţeze şi să mergem mai departe, ar însemna să continuăm, dar cu alţi oameni. Alţi jucători, alţi antrenori şi, cel mai important, alţi conducători! Cei care au fost până acum n-au reuşit. Şi este normal să facem schimbări. Dar repet, în proporţie de 99% această echipă îşi va înceta activitatea. Sincer, îmi pare rău că am ajuns în această situaţie… Sper ca joi seara, membrii Consiliului Local să ia cea mai bună hotărâre cu echipa de fotbal.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.