Vești triste! A murit polițistul local lovit în stația de la Brătianu!

0

Veste tristă pentru toți cei care de mai bine de două săptămâni se roagă pentru viața polițistului local, Condoruș Savaste în vârstă de 51 ani, intrat în comă după ce a fost agresat într-o seară de sâmbătă de un tânăr în vârstă de 20 ani. În această dimineață, în jurul orei 8:30, polițistul a pierdut lupta cu viața cu toate că în urmă cu doar câteva zile, oferise o rază de speranță în momentul în care a ieșit din coma indusă.

Vă reamintim că, în seara de sâmbătă, 4 noiembrie, un grup de tineri “ efervescenți” a coborât în stația din Centru, din fața Colegiului, unul dintre ei, agresorul, aruncând și spărgând, totodată, o sticlă de bere goală de trotuar, printre printre picioarele călătorilor care așteptau autobuzul. Agentul de poliție i-ar fi atras atenția tânărului agresiv, moment în care situația a degenerat într-o manieră tragică.

Sub privirile uimite ale călătorilor din stație, bărbați , femei sau copii, individul, aflat probabil și sub influența unor băuturi sau substanțe, l-a lovit cu putere pe polițist, proiectându-l cu capul de asfalt. Agentul a rămas nemișcat și întins pe trotuar, aproape fără suflare. Oamenii din stație s-au revoltat, au chemat salvarea și poliția, agentul a fost transportat la spital iar agresorul săltat de poliție. Polițistului i s-au acordat primele îngrijiri iar medicii nu i-au dat, inițial, nicio șansă. El a stat mai bine de două săptămâni în comă indusă iar semnele că și-ar reveni au fost  considerate miraculoase. Din nefericire, în această dimineață, polițistul local s-a stins din viață.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata