Vica Blochină, târâtă de vecini în instanță. Motivul este halucinant!

Vica Blochină a fost nevoită să se prezinte din nou în fața judecătorilor. Dacă anii trecuți aceasta era în conflict cu fostul selecționer, Victor Pițurcă, pentru recunoașterea paternității și stabilirea pensiei alimentare pentru fiul lor, de data aceasta fosta balerină este dată în judecată de vecini.

Potrivit cancan.ro, vedeta a acumulat datorii serioase la plata întreținerii. Din păcate, vecinii au catalogat-o ca fiind rău platnic și au acționat în judecată.

„În motivare, reclamanta a arătat că pârâta, în calitate de proprietar al apartamentului 48 situat în București (…) nu a înțeles să își îndeplinească obligațiile de plată către asociație, în cuantum total de 5.567,45 lei. S-a precizat că penalizările de întârziere au fost calculate prin aplicarea unui coeficient de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere conform art. 49 alin. 1 din Legea nr. 230/2007 și art. 77 din Legea nr. 196/2018 și Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor, iar fondurile speciale, de reparații curente, curățenie și întreținere spații verzi, au fost stabilite și calculate conform Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor.

A mai susținut că pârâta se comportă ca un rău platnic, pentru recuperarea obligațiilor restante apelându-se de multe ori la instanță și apoi la executare silită. A mai susținut că există mai multe sentințe obținute împotriva pârâtei, fiind calculate în continuare penalități la sumele stabilite prin sentința nr. 633/20.01.2020, sentința nr. 6809/30.05.2019 și sentința nr. xxxxx/12.12.2018 pronunțate de Judecătoria Sectorului 4 București’.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.