Vicele Tofan a încercat să calmeze spiritele! Reacția protestatarilor!

0

Gelu Tofan, viceprimar al municipiului Pitești, a ieșit din primărie și a încercat să calmeze spiritele aprinse din Piața Primăriei. Piteștenii și-au strigat nemulțumirea legată de proiectul prin care se dorește transformarea a unei suprafețe de 160 de hectare din Pădurea Trivale în pădure parc, și nu în arie protejată cum s-a propus de mai bine de 13 ani.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ALIMENTARĂ! CARME DE PUI CU SALMONELLA, RETRASĂ DE PE RAFTURI! UNDE A FOST VÂNDUTĂ?

Vicele a încercat să discute cu piteștenii, dar reacția acestora a fost una vehementă: nu doresc ca proiectul privind Pădurea Trivale să treacă! Se dorește organizarea unui referendum prin care majoritatea locuitorilor din Pitești să spună ceea ce doresc cu adevărat.

Vă reamintim că astăzi zeci de piteșteni, alături de consilieri locali și parlamentari au manifestat în fața Primăriei Pitești, iar în aceste momente o mare parte dintre aceștia participă la ședința de consiliu local sau așteaptă afară din cauză că spațiul din primărie a ajuns neîncăpător.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata