Victoria Beckham exclude posibilitatea unei reuniuni Spice Girls

Victoria Beckham, fosta membra a celebrului grup pop britanic Spice Girls, a vorbit despre posibilitatea unei reuniuni cu fostele colege de trupa in cadrul unui concert. Ultima lor „cantare” in formula completa a fost in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, in 2012.

„Nu o sa o mai fac niciodata. Sa cant la Jocurile Olimpice a fost o onoare incredibila. Am fost foarte mandra sa o fac; mandra ca sunt britanica”, a declarat Victoria pentru Vanity Fair Italia, pentru a carei coperta a pozat de curand. „A fost ocazia perfecta pentru a spune: E minunat, va multumesc tuturor, dar gata. Uneori trebuie sa iti dai seama cand e timpul sa parasesti petrecerea”, a adaugat designerul.

Spice Girls s-a despartit in 2000, iar membrele trupei si-au continuat drumul separat. Victoria Beckham si-a inceput mai apoi cariera de designer vestimentar, cunoscand in acest moment succesul la nivel mondial. Vedete ca Beyonce, Blake Lively, Cameron Diaz dar si multe altele poarta haine create de designerul britanic. Legatura dintre cariera de cantareata din perioada Spice Girls si cea de designer vestimentar din ziua de astazi este celebrarea femeii „de aceea fac ceea ce fac astazi”, marturiseste sotia lui David Beckham.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.