Victorie categorică

Revenit în handbalul piteştean, antrenorul Titel Răduţă şi echipa lui au debutat cu o victorie categorică în noul campionat: 33 – 22 cu Universitatea Craiova.
Oltenii rezistară doar 22 de minute
Cu ani în urmă, Universitatea Craiova era una din protagonistele din prim-planul handbalului românesc având jucători ca Dumitru, Dobeanu, Albici, Răduţă, Dăbuleanu…   Acum, Universitatea Craiova a ajuns o amărâtă de echipă formată din „sportivi” tineri pentru care handbalul are multe taine nepătrunse. De partea cealaltă, noua echipă a lui Titel Răduţă a demonstrat că este pe drumul cel bun spre revenirea în Liga Naţională. Universitatea Craiova a rezistat doar 22 minute în meciul cu HC Piteşti.
Cinci goluri diferenţă la pauză
Începutul partidei a fost echilibrat, după care piteştenii s-au desprins în minutul 12 la 6 – 3, dar oltenii au revenit, şi în minutul 20 conduceau pentru prima şi ultima dată pe tabelă: 8 – 7. Răduţă cere time-out, iar jucătorii lui încep tăvălugul către poarta Universităţii. Se face 10 – 8 în minutul 23, şi la pauză se intră cu 14 – 9.
Antrenorul craiovean l-a înjurat birjăreşte pe arbitru
În minutul 36, când scorul devenise 19 – 13, antrenorul craiovean Costin Dumitrescu simte dezastrul în care cădea echipa lui, şi se ia nejustificat de cei doi arbitrii, Costin şi Vicea, din Bucureşti. Protestează, ţipă, ameninţă şi înjură: „morţii mă-tii de arbitru”. Dumitrescu este trimis în tribună, iar echipa lui se va „preda” la 11 goluri diferenţă.
Portarul Dănuţ Drenceanu a fost în zi de graţie!
Cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul Dănuţ Drenceanu de la HC Piteşti. Practic, paradele lui Drenceanu au făcut diferenţa dintre cele două echipe. Portarul echipei argeşene a parat trei aruncări de la 7 metri, patru situaţii de unu la unu, precum şi alte numeroase şuturi grele. Cele 33 de goluri ale echipei lui Titel Răduţă au fost marcate de Cadar (9), Cl. Radu (8), Marinescu (6), Beleaev (5), Mureşan (2), Văduva, Vele şi Mărgărit, câte 1. De la Universitatea Craiova Alex Păuna a înscris 6 goluri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.