Victorie sau belea mare!

Fără a mai simţi gustul unei victorii în campionat din 15 septembrie 2011, jucătorii de la CS Mioveni sunt decişi să pună capăt acestei „secete“, să alunge blestemul, să spargă ghinionul şi să obţină prima victorie din acest campionat. Nu va fi deloc greu, pentru că la Mioveni vine Damila Măciuca, o echipă bună cu un parcurs excelent în primele şapte etape, echipă  pregătită de fostul stelist Erik Lincar.
Măciuca este o echipă tare!
Antrenorul Flavius Stoican spunea despre meciul de mâine că „Damila Măciuca este o echipă puternică, bine aşezată în teren şi disciplinată, care nu a pierdut niciun meci până acum în campionat. Noi venim după meciul egal obţinut la Slatina şi jucătorii au un moral bun. De asemenea, jocul şi exprimarea în teren sunt în creştere, iar moralul mai bun ca până acum. Adversarii noştri alcătuiesc o echipă solidă, dar nici noi nu suntem cu nimic mai prejos, aşa că sperăm să obţinem prima victorie din acest campionat. I-am văzut jucând în două meciuri, şi pot spune că au ştiinţa jocului cu sau fără minge, pasează bine, şi nu întâmplător sunt pe primele două locuri în clasament”.
Andrei Mărgăritescu şi Cosmin Popescu sunt incerţi
Anderi Mărgăritescu şi-a revenit după accidentare, însă nu complet. „China” şi-a reluat antrenamentele de numai două zile, şi încă nu se ştie dacă va putea evolua în partida contra celor de la Măciuca. În aceeaşi situaţie este şi juniorul Cosmin Popescu, uşor accidentat la un antrenament după ce a venit din Italia, unde a fost în probe la Inter Milano, echipa „Primavera”.
Revin Năstăsie şi Răduţă
Faţă de meciul din etapa trecută revin în lot Cosmin Năstăsie şi Lucian Răduţă. Năstăsie a fost accidentat, iar lui Răduţă i se dăduse o pauză de „refacere mentală”. Acum, antrenorul Stoican îi va folosi ca ti­tulari. De asemenea, la galben-verzi vor fi schimbări şi în linia defensivă, Marian Miulescu, cel care în meciul de la Slatina a greşit în mai multe rânduri, pierzând echipa.
Preşedintele Olteanu este categoric: „Este un moment de cotitură pentru echipa noastră“
Preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu este de părere că „este foarte important să obţinem cele trei puncte puse în joc. Pentru echipa noastră este un moment crucial, un moment de cotitură din care trebuie să ieşim cu bine la liman. Toată lumea este decisă ca echipa să obţină victoria, iar la final, publicul să-i aplaude pe jucători”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.