Victorii pentru ambele echipe argeşene din Liga a III-a

Un meci cu multe ratări şi un singur gol
Girom Albota – CSM Făgăraş 1 – 0 (1 – 0)
A marcat Boboacă (min. 38)
Boboacă aduce victoria pentru Girom Albota
Girom Albota a obţinut o victorie muncită după un joc cu foarte multe ocazii la ambele porţi. Echipa pregătită de Mihai Zamfir a reuşit golul care a adus trei puncte în clasament în minutul 38 prin Boboacă, fostul jucător al Argeşului, care a înscris spectaculos, un gol demn de Cupele Europene. Pe lângă Boboacă, autorul golului de trei puncte, s-a mai remarcat şi mijlocaşul Augustin Chiriţă, fotul jucător al Argeşului, precum şi linia de apărare. Raportul marilor ocazii ale partidei a fost 5 – 2 pentru echipa argeşeană, care a evoluat în următoarea alcătuire: Vlăsceanu – Pâslaru, Ciocan, Moise, Căldăraru – Drăgan (65 Ovidiu Stan), Stuparu, Chiriţă, Cârstea (84 State) – Boboacă (72 Ruţă), Vintilă (65 Pandelică). Antrenor: Mihai Zamfir.

Debut cu victorie în Liga a III-a pentru CSM Argeşul Piteşti
SCM Argeşul Piteşti – Compet Ploieşti 1 – 0 ( 1 – 0)
A marcat Garniţă (min. 6)
Primul meci în campionat pentru echipa lui Cristi Negru s-a terminat cu o victorie importantă care conferă un moral bun pe lângă cele trei puncte din clasament. Unicul gol al meciului a fost marcat de Garniţă în minutul 6 al partidei.
Nicolescu, juniorii Pătrănoiu şi Rădescu, remarcaţii lui Popa
Directorul tehnic al echipei argeşene, Vasile Popa, era mulţumit atât de jocul prestat de nou promovata în Liga a III-a, cât şi de rezultat. „Este bine că am debutat în acest campionat cu o victorie. Spre deosebire de noi, Compet Ploieşti venea după patru meciuri oficiale, în timp ce noi nu aveam nici unul. La echipa noastră se vede că mai trebuie timp pentru omogenizarea relaţiilor de joc, deci trebuie răbdare pentru că suntem pe drumul cel bun. Vrea să remarc întreaga echipă, şi în special pe Nicolescu, dar şi pe cei doi juniori, Pătrănoiu şi Rădescu. Andrei Pătrănoiu a fost schimbat în minutul 55 pentru că era în pericol să fie eliminat pentru cumulul de cartonaşe galbene”, spunea Vasile Popa.
Echipa lui Cristi Negru
Fundulea – Hapaină, Avramescu, Nicolae Diţă, Baicu – Garniţă, Nicolescu, Negru, Pătrănoiu (55 Rădescu) – Beu­rean, Vintilă ( 80 Neacşa). În etapa următoare, CSM Argeşul Piteşti va juca în deplasare la CSM Făgăraş, vineri, 21 septembrie, de la ora 16.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.