VIDEO. Accident cu multe semne de înrebare la Curtea de Argeș!

0

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută pe strada Marina din Curtea de Argeș, în urma căruia au rămas multe semne de întrebare. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism parcat și s-a răsturnat cu mașina pe carosabil. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt persoane rănite, dat fiind faptul că evenimentul rutier a fost anunțat în această dimineață de către o locuitoare din zona unde a avut loc accidentul.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului și identificarea persoanelor implicate.

„Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș. La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata