VIDEO. Bărbat ars de viu – descoperit sub dărâmături! Tragedie inimaginabilă la Stâlpeni!

0

Un bărbat a avut parte de o moarte îngrozitoare înainte de sărbători după ce a fost ars de viu într-un cumplit incendiu în localitatea Stâlpeni. Din primele infomații, incendiul a izbucnit în una dintre camerele casei, iar bărbatul, imobilizat la pat, nu a putut să iasă și a fost prins de vâltoarea flăcărilor. În urma incendiului violent, tavanul din lemn s-a prăbușit peste acesta, strivindu-l efectiv.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu mai multe autospeciale cu apă și spumă, iar după aproximativ două ore au reușit să stingă incendiul. Din nefericire, în urma căutărilor, au descoperit și trupul neînsuflețit și carbonizat al bărbatului.

„Incendiul s-a manifestat la întreaga locuință cu suprafața de aproximativ 60 mp. Aceasta avea în componența zidăriei material lemnos, iar tavanele întregii case s-au prăbușit în interior. Pe timpul căutărilor pe sub dărâmături, din păcate, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane de sex masculin” potrivit ISU Argeș.

De asemenea, la fața locului au intervenit și oamenii legii, care au venit în sprijinul pompierilor pentru lichidarea flăcărilor, iar după ce a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, aceștia au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă în urma cărora vor fi descoperite cauzele exacte ale tragediei.

 „În seara zilei de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Stâlpeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului. După stingere, un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului (cu probleme medicale – imobilizat la pat) a fost găsit decedat. În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata