VIDEO! Bariera de pe Lânăriei – pe deplin funcțională!

InterRegio 1788, cu plecare din stația Pitești, la 13:08, în direcția București Nord și Inter Regio 9472, din direcția Piatra Olt, cu sosire la 13:12 la Pitești, au fost primele două trenuri care au trecut peste strada Lânăriei cu noua barieră modernă, funcțională!

Primarul Cristian Gentea, alături de reprezentanți SNCFR Craiova au fost prezenți la recepția lucrării de reamenajare la ultimele standarde de calitate a unuia dintre cele mai dificile puncte de circulație din Pitești: acolo unde, la trecerea peste calea ferată, funcționa, de peste 70 de ani, o barieră manuală!

„După o așteptare atât de lungă avem o barieră modernă, funcțională, pe strada Lânăriei! Reprezentanții SNCFR Craiova au venit la recepția lucrării de reamenajare la ultimele standarde de calitate a unuia dintre cele mai dificile puncte de circulație din Pitești: acolo unde, la trecerea peste calea ferată, funcționa, de peste 70 de ani, o barieră manuală!

Mulțumesc și constructorului, și reprezentanților Ministerului Transporturilor, dar și ai CNCF CFR SA prin Regionala CFR Craiova, cu care am colaborat excepțional din prima zi în care am venit în primărie!”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.