VIDEO. Bătrân imobilizat la pat – ars de viu! A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

0

Un bărbat de 78 ani, imobilizat la pat, și-a găsit sfârșitul în această seară în urma unui incendiu izbucnit în casa în care locuia. Din primele informații, acesta și-ar fi aprins o țigare, iar din câte se pare i-ar fi scăpat din mână sau a adormit și i-a căzut din mână, iar mai multe materiale combustibile au fost cuprinse de flăcări.

În momentul în care vecinii au observat fumul gros care iese din camera unde stătea bătrânul au sunat imediat la 112, iar la fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului. După ce au reușit să țină incendiul sub control, militarii l-au găsit pe bărbat carbonizat în pat. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală și transportat la morgă pentru efecturarea necropsiei.

 „Incendiul se manifestă într-o încăpere a unei locuințe de dimensiuni mici. La fața locului au ajuns două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat. S-a lucrat pentru localizarea incendiului și pătrunderea în interiorul casei, iar pe timpul misiunii a fost identificată o victimă de sex masculin pentru care nu s-a mai putut face nimic. A fost vorba despre o persoană în vârstă de 78 de ani, care era imobilizată la pat.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător” transmite Isu Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata