VIDEO Carantina în Argeș: Prefectul Soare – declarații

Nu se va institui carantină în Argeș! Prefectul Emanuel Soare a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu se va lua măsura carantinării Piteștiului și a celor 11 localități.

În acest moment am realizat o evaluare aproape de final de către DSP, să vedem dacă sunt îndepliniţi de vreo localitate din Argeş. În paralel cu această analiză DSP, am cerut instituţiilor care sunt în teren un raport privitor la măsurile pe care le-au realizat şi am cerut un raport tuturor primarilor cu privire la măsurile întreprinse de dumnealor în aceste localităţi.

Am, avut programate două întâlniri cu primarii din Argeş. Am avut o discuţie cu primarii acestor localităţi şi i-am informat pe aceştia cu privirela cifrele la zi. Am solicitat punctele de vedere ale primarilor cu privre la măsurile luate de aceştia în localităţi, dar şi o discuţie pe subiectul carantinării şi izolărilor.

Nu ne dorim izolarea sau carantinarea vreunei localităţi, pentru că această măsură nu poate să fie decât o ultimă măsură. Nu ne dorim să izolăm oamenii acasă. Sperăm că populaţia va percuta şi va ţine cont de toate aceste măsuri. În acest moment nu avem date care să ne conducă la aplicarea unei ultime măsuri şi anume carantinarea şi izolarea vreunei localităţi din Argeş”, a declarat Emanuel Soare. 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.