VIDEO. Ce s-a întâmplat cu sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal? Anunțul primarului Gentea!

0

Astăzi, 14 iulie, Primăria Municipiului Pitești, Administrația Domeniului Public și Poliția Locală, alături de Poliția Națională și constructori – General Trust Argeș și HVID Consulting Group, au simulat noile condiții de rulare în trafic, în zona de vecinătate a Piteștiului cu Bradu!
Simularea a durat câteva ore, s-a analizat traficul, iar de marți, 19 iulie, constructorii vor fi în șantier! Amenajarea acestui sens giratoriu de la intersecția DN 65 – DJ 659, este foarte importantă pentru ordonarea circulației rutiere în zonă!

Citește și: Ion Mînzînă despre medicul Găitan: „Știe el mai bine de ce și-a dat demisia! Sunt lucruri care îi pot aduce grave atingeri! 

„Am venit cu constructorul, Poliția Națională, Poliția Locală să facem o simulare cu sensul giratoriu. Este un sens mai mic, ce-i adevărat. Se formează coadă dinspre Bradu și dinspre Drumul Naționa din cauză că lumea nu este obișnuită. Pentru cei care vin din Bradu, vor fi două benzi de circulație și nu se va forma coadă. Este prima zi, de luni încep lucrările și, cred, că toată lumea va fi mulțumită” a declarat primarul Cristian Gentea.

Lucrarea se execută pe o suprafață de 3966 mp, din care 2962 mp pe UAT Pitești și 1068 mp pe UAT Bradu. Se vor realiza două benzi de circulație, pe sensul de intrare în intersecție, dinspre DN 65, spre Pitești și Bradu.
Valoarea contractului de proiectare și execuție lucrări este 617.619,52 lei cu TVA inclus.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata