VIDEO! Cerșea ziua în Pitești, se răsfăța la hotel noaptea! Averea impresionantă a șarlatanului!

0

Cerșetori falși s-au infiltrat în Pitești printre cei care chiar nu au cu ce trăi, unii dintre  ei făcând parte din rețele bine organizate, iar alții păcălind oamenii cu povești de viață mincinoase. Este și cazul unui bărbat depistat de Poliția Locală cerșind și câștigând atât de mulți bani încât, seara, când își termina treaba, se întorcea la hotel unde era cazat împreună cu iubita care îi era și complice la cerșit. Din cercetări, polițiștii au descoperit că bărbatul nu doar că își permitea să plătească fără probleme camera de hotel, dar că are și două mașini marca BMW.

În ultima perioadă numărul cerșetorilor din Pitești a crescut semnificativ, ajungând în situația de a acapara parcurile și locurile de joacă, așa cum am mai prezentat și în alte materiale. CITEȘTE AICI

„În perioada 07 -10 .11.2022, politistii locali din cadrul Biroului Ordine Publica, au desfasurat ample actiuni pentru combaterea fenomenului cersetoriei din municipiul nostru. Cu aceasta ocazie au fost aplicate un numar de 8 sanctiuni contraventionale, cu valori cuprinse intre 500 si 1000 de lei.Precizam faptul ca majoritatea persoanelor in cauza sunt cunoscute ca fiind practicanti ai acestei “meserii” , cu toate ca multi dintre ei sunt apti de munca, mai mult decat atat, primesc si ajutor social.

CITEȘTE ȘI: INADMISIBIL! COPIII PITEȘTENILOR NEVOIȚI SĂ SE JOACE LÂNGĂ BOSCHETARII INSTALAȚI ÎN PARCURI! IMAGINI REVOLTĂTOARE!

Din experianta activitatilor desfasurate de politistii locali in trecut, constatam ca acestia aveau sume de bani asupra lor provenite din cersit destul de consistente. Il reamintim doar pe cetateanul din Filiasi care cersea in Pitesti, avea 2 autoturisme BMW si locuia la hotel impreuna cu iubita lui.

Un alt caz depistat de politistii locali in data de 10.11.2022 in zona Centrala a orasului nostru,  2 persoane, sot si sotie, au fost surprinse in timp ce apelau la mila publicului, fiind sanctionate  de-a lungul timpului in mod repetat de catre colegii nostri. Avand in vedere ca barbatul in cauza prezinta handicap locomotor pentru a sensibiliza opinia publica, sotia acestuia il urmeaza la mica distanta cu un carucior destinat persoanelor cu dizabilitati, lasandu-l pe acesta sa se tarasca pe caldaram . In incheiere, facem apel catre cetateni: Ajutati-i cu adevarat, spuneti NU cersetoriei!”, transmite Poliția Locală Pitești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata