VIDEO. Chef de chef în intersecție! Trafic blocat de cocalari în centrul Piteștiului!

0

Când ești prost trebuie să și semnalizezi, se pare că este zicala după care s-au ghidat mai mulți cocalari noaptea trecută când au blocat circulația în intersecția din apropierea Bisericii Catolice. Mai mulți tineri, au oprit trei mașini, au lăsat muzica la maxim și au început să se distreze deși mai mulți șoferi au rămas blocați pe strada care face legătura între Bulevardul Republicii și Bulevardul I. C. Brătianu.

Mai mult, „semnalizarea prostiei” a fost și în momentul în care unul dintre participanții la cheful din intersecție a făcut un live pe Facebook. Tocmai de aici, oamenii legii s-au autosesizat și au început să îi caute pe petrecăreții de intersecție. Aceștia au fost identificați în scurt timp și urmează să fie aduși la audieri în cadrul unei dosar penal pentru îngreunarea circulației pe drumurile publice și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata