VIDEO. Copii internați printre gândaci și mizerie în cel mai cunoscut spital de pediatrie din România!

0

Gândaci, mizerie, mobilier deteriorat sunt condițiile în care sunt internați copii în unul dintre cele mai cunoscute spitale de pediatrie din țară. Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, unde gândacii au invadat saloanele și holurile unității spitalicești, iar condițiile din băi sunt deplorabile.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

Imaginile au fost postate de parlamentarul USR Emanuel Ungureanu. „Imaginile pe care le vedeți sunt din baia de la etajul 2, în fața saloanelor 21, 22, 23. Un tată disperat de groaza soției internată acolo cu copilul mi-a transmis aceste imagini”, a relatat deputatul Emanuel Ungureanu.

„Cluj-Napoca are un buget de peste jumătate de miliard de euro pe an și un primar, pe nume Boc, cu gura mare , care nu a reușit în 20 de ani să construiască nici măcar un spital de la zero. Eu am propus un teren pentru Spitalul de Copii, Consiliul Județean a gândit un proiect generos, USR a pus în PNRR bani pentru el, dar Boc și prietenii lui din PSD l-au scos cu ranga. Consecința? Copiii sunt tratați în clinici vechi de peste 90 de ani care colcăie de gândaci și șobolani”, a spus Ungureanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata