VIDEO! Copil de 7 ani bătut cu bestialitate de mamă în fața școlii! Imagini halucinante!

0

Scene șocante și greu de imaginat s-au petrecut recent în fața unei școli unde, o mamă care a venit să își ia copilul de la școală, s-a supărat atâtâ de tare pe micuț încât l-a trântit la pământ, călcându-l la propriu în picioare. Copilul, de numai 7 ani, vizibil speriat și îndurerat, își implora mama să nu îl mai lovească.

CITEȘTE ȘI: PERICOL DE INCENDIU ÎN ARGEȘ! ACCIDENT GRAV ÎNTRE UN CAMION ȘI O MAȘINĂ!

Întreaga scenă șocantă a fost filmată de un trecător revoltat de atitudinea total nepotrivită pentru un părinte, cel care trebuie să îi ofere protecție și iubire copilului, și nu lovituri groaznice cu pumni și picioare. Bărbatul a decis să sune la 112 și să anunțe autoritățile, iar în urma reclamației Protecția Copilului s-a autosesizat și a deschis o anchetă.

Când a observat că este filmată, mama a început să se prefacă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă, din nefericire, mult prea târziu, copilul plângând continuu. Într-un târziu, femeia a recunoscut în fața polițiștilor că s-a enervat când copilul a refuzat să vină cu ea acasă, pentrru că voia să meargă, ca de obicei, la un centru social unde îşi petrecea după-amiezele, după ore. Scenele șocante s-au petrecut în fața unei școli din din Sighetu Marmației.

Conform presei locale, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie, iar asistenții sociali de la Protecția Copilului îl vor consilia pe băiatul lovit. Sursa video: Vasile Dale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata