VIDEO. Derapaje grave de arbitraj și VAR nefuncțional în meciul CS Mioveni – UTA! „Sistemul nu a funcționat, după cum au spus arbitrii la final!”

0

Sistemul VAR și arbitrii i-au dezavantajat, din nou, pe CS Mioveni în meciul cu UTA după ce oaspeții au înscris un gol din offside! Mai exact, după o pasă în adâncime a lui Batha, mingea a ajuns la Vuckevic, care a centrat în fața porții, de unde Otele a marcat. Cei de la Mioveni au reclamat o poziție de ofsaid la Vuckevic, dar arbitrul Marian Barbu a validat golul, după un dialog cu camera VAR, care a decis că Balaur l-a scos din offside pe muntenegrean.

CITEȘTE ȘI: ANDREI PREPELIȚĂ – INDULGENT CU MARIUS CONSTANTIN DUPĂ GREȘELILE DIN MECIUL CU CHINDIA: „GREȘEDILE ÎN FOTBAL SE ÎNTÂMPLĂ…”

„Echipa noastră a remizat în aceasta seara, 1-1 la Mioveni, cu cu UTA, într-un meci care a contat pentru etapa a 8-a a Superligii. Scarlatache a deschis scorul în minutul 8 dupa o lovitura libera, dar oaspeții au egalat 3 minute mai târziu prin Otele. Golul adversarilor a fost însă marcat din off-side, iar la momentul respectiv sistemul VAR nu a funcționat, după cum au spus arbitrii la final. În finalul meciului echipa noastră a ratat din nou un 11 m, de data aceasta prin albanezul Krasniqi” este mesajul transmis de CS Mioveni imediat după remiza cu UTA.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata