VIDEO. Echipă nouă la conducerea PSD Câmpulung Muscel „Să redăm împreună măreția Câmpulungului!” Acesta este obiectivul noilor aleși!

0

Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat sâmbătă, 11 martie, la Conferința Municipală de Alegeri. În urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

Iată componența Biroului Municipal PSD Câmpulung desemnată: Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreședinte; Corina Scarlat – Vicepreședinte, Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte, Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD, Magdalena Dorcioman – Coordonator OFSD, Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD, Steluța Popescu – Trezorier.

Echipa de conducere este completată de următorii membri: George Ghinescu, Anton Arghira, Sergiu Cicu , Sergiu Beșleagă, Cornel Băjan, Oana Durdun, Alexandra Tănasie, Liviu Țâroiu, Oana Sintion, Cosmina Ghițoiu, Mihai Ghinea, Nicoleta Solomon, Alina Ficau,nFlorin Ionuț Radu, Florin Puiu.

Până în acest moment, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și-a exprimat, cu această ocazie, în continuare sprijinul total pentru organizația municipală. Mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de șase luni, după care vor avea loc noi evaluări.

„Obiectivul PSD la Câmpulung este clar: să redea orașului măreția de altădată!”

La eveniment a fost prezentă o echipă puternică a PSD Argeș, condusă de către președintele Ion Mînzînă. Din aceasta au făcut parte: Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucșoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoenești, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăț, Florin Proca de la Berevoești, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălilești, Mugurel Minciună de la Cetățeni, Ion Gârleanu de la Bogați, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.

Un moment important al Conferinței de alegeri a fost acela în care a fost prezentat și raportul de guvernare locală 2020 – 2023 intitulat sugestiv “Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă”.

PSD are gânduri mari la Muscel, așa cum au susținut liderii partidului: „Obiectivul PSD la Câmpulung este clar: să redea orașului măreția de altădată!”

Felicitări noii echipe de conducere a PSD Câmpulung! Mult succes în activitate!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata