VIDEO. Halucinant! Bărbat înșelat de doi argeșeni! Metoda inedită pe care au folosit-o!

0

Doi escroci din Argeș au adus în prim plan o metodă folosită în urmă cu mai bine 30 de ani și l-au înșelat pe un bărbat din județul Olt cu o cantitate considerabilă de lemne de foc. Este vorba deste metoda „Maradona”, prin care argeșenii au reușit să îl convingă pe păgubit că îi vând o remorcă plină de lemne, dar, de fapt, acesta era doar pe jumătate.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. ALERTĂ! TREI COPII FUGĂRIȚI DE URS! INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Înșelăciunea a fost surprinsp de camerele de supraveghere, iar pe imagini se poate vedea cum escrocii se pregătesc să descarce camioneta, pentru care primiseră 1.200 lei. La prima vedere, remorca pare plină, dar datorită modului în care erau așezate lemnele, ca niște veritabile piese lego, încărcătura a fost descărcată în doar câteva secunde. Până să se dezmeticească clienţii, vânzătorii au plecat în trombă. Abia când au văzut imaginile oamenii şi au dat seama că au primit jumătate din marfa pentru care au plătit.

 

Ulterior, păgubiții au făcut plângere al Poliție, iar oamenii legii i-au depistat pe escroci în scurt timp. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru înșelăciune, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

„Poliţiştii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Slătioara, ar fi fost indus în eroare de către o altă persoană, care i-ar fi comercializat o cantitate mai mică de material lemnos decât cea stabilită. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat atât persoana vătămată, respectiv un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Slătioara, județul Olt, cât și persoana care i-ar fi comercializat materialul lemnos în data de 19 mai 2023, respectiv un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Bălilești, județul Argeș”, informează IPJ Olt.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata