VIDEO. Imagini inedite de pe lotul Pitești – Curtea de Argeș al A1! Care este stadiul lucrărilor?

0

Lucrările la lotul Pitești – Curtea de Argeș al Autostrzii Pitești – Sibu avansează pe zi ce trece, iar recent constructorul WeBuild a început montarea grinzilor la pasajul de pe DN7C. Încă de joi dimineața, angajații contructorului au amenajat șantierul, iar pe parcursul weekendului au lucrat la foc continuu pentru montarea traverselor viitorului pasaj rutier.

CITEȘTE ȘI: CAMERE PENTRU ROVINIETĂ! AFLĂ LOCAȚIILE UNDE SUNT INSTALATE!

Secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș va avea 12 poduri, un viaduct, șase pasaje, trei noduri rutiere, un spațiu de servicii, un centru de întretinere și coordonare și o parcare de scurtă durată.

Contractul pentru acest lot din Autostrada Sibiu – Pitești include 12 luni pentru proiectare și 48 de luni pentru execuție. Ordinul de începere pentru etapa de execuție a fost emis cu data de 1 septembrie 2021.

Stadiul fizic al lucrărilor la secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș depășiseră 60% în decembrie 2023, conform celor mai recente date ale CNAIR.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata