VIDEO. Incendiu devastator în Bradu! Pompierii – intervenție de urgență!

0

O gospodărie din comuna Bradu a fost la un pas să fie mistuită de flăcări noaptea trecută din cauza unui incendiu violent izbucnit la o anexă. Din primele informații, în apropiere de miezul nopții, autoritățile au fost alertate că flăcările au cuprins o construcție din curtea unui argeșean. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o anexă care ardea violent și exista riscul ca flăcările să se extindă și la locuință.

Din fericire, militarii au stins incendiul în scurt timp, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că flăcările au pornit de la un foc făcute în curte lăsat nesupravegheat.

„Pompierii de la Detașamentele Bradu și Pitești alături de SVSU al localității Bradu au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Bradu. Flăcările se manifestau generalizat și prezentau pericol de propagare la o locuință și alte anexe aflate la în imediata apropiere de anexă.

Echipajele de intervenție au acționat pentru protecția locuinței și a vecinătăților, precum și pentru stingerea flăcărilor, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator, iar pentru acordarea primului ajutor calificat a fost alocat un echipaj SMURD.

Din fericire, nu au fost victime ale acestui eveniment. Incendiul a distrus anexă de aproximativ 80 mp în care se aflau lemne de foc. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea focului deschis”  transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata