VIDEO! Inconștiență maximă! La un pas de tragedie în Găvana!

0

Imagini incredibile surprinse seara trecută pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, unde un șofer ignoră cu desăvârșire semafoarele din zona benzinăriei Mol și trec pe roșu. Acesta a fost surprins de camera de bord a unui șofer piteștean care aștepta să se facă culoarea verde pentru a face stânga pentru a urca în cartierul Găvana, iar cel din fața sa, se pare că și-a pierdut răbdarea și a demarat în trombă.

Din fericire, în acele momente nu a trecut niciun pieton pe trecere, altfel, toată povestea s-ar fi transformat într-o tragedie. Filmarea a fost postată pe unul dintre cele mai mari grupuri de trafic de pe Facebook – Info Trafic Pitesti, iar internauții au reacționat imediat, majoritatea criticând atitudinea inconștientă a șoferilor.

„S-a umplut orașul asta de retardați de genul asta..daia sunt in fiecare zi accidente in oras..dai de câte un prost ca ăstia doi in trafic si intră in tine!”

„Si uite asa se face un carambol cu 5-6 masini,vine un destept cu inima mare si se opreste la rosu si vin diaperatii din spate”

„Pe trecerea din stanga era sa fiu lovit de mașină de multe ori, eu avand verde ca pieton, iar handicapatii care au făcut stânga aveau roșu, acolo chiar ar merita sa stea un echipaj care sa împartă biciclete la smecherii astia de pe aici care urla „sifoane”  va mai mirati ca de ce rad altii de noi cu „permise luate la Pitești””

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata