VIDEO. Intervenție de urgență la IPJ Argeș! A fost găsită o grenadă!

0

Un apel la 112 în care se anunța o tâlhărie în desfășurare a fost scenariul prezentat de echipele speciale ale IPJ Argeș celor peste 200 de copii prezenți astăzi la Ziua Porților Deschise. Astfel, mascații au intervenit pentru a prinde doi infractori care demaraseră în trombă de la locul faptului, iar în momentul în care au fost interceptați, cei doi infractori au devenit agresivi și s-au opus reținerii.

Forțele speciale, ajutate de un câine-polițist, i-au pus la pământ în scurt timp și i-au încătușat. Ulterior, mascații au continuat să cerceteze mașina, iar în portbagaj au găsit o grenadă. Imediat, pentru siguranța lor, mascații s-au retras, iar la fața locului s-a deplasat un specialist al Serviciului de Arme și Explozibili, care a asigurat grenada, a pus-o într-o cutie specială cu nisip și a transportat-o la sediu pentru a putea fi distrusă în condiții de siguranță.


Aceste scenariu a fost pe placul celor mici veniți de la școlile și grădinițele din Pitești, iar la sfârșit i-au aplaudat pe oamenii legii. De asemenea, cu această ocazie, polițiștii le-au arătat copiilor autospecialele de intervenție sau armele din dotare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata