VIDEO! Locul de joacă din Lunca Argeșului-plin de mizerie și chiștoace de țigări! Ce spun autoritățile!

0

Consilierul local, Sorin Apostoliceanu a prezentat recent, printr-o filmare postată în mediul online, cruda realitate a unor locuri de joacă din Pitești. Filmulețul postat este din parcul Lunca Argeșului, acolo unde locul de joacă pentru copii este plin de mizerie și chiștoace de țigări aruncate la voia întâmplării.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: DECIZIE DE ULTIM MOMENT PRIVIND TAXELE ȘI IMPOZITELE!

Din pacate, aceasta este realitatea cu care părinții, care ies cu copiii în parc, pentru a se relaxa și a respira aer curat, se confruntă zilnic. Și mai grav este faptul că, o mare parte din vină, o au adulții care stau și fumează chiar lângă copii, la locul de joacă, iar mai apoi aruncă chiștoacele de țigări pe jos.

„Cât de …părinte fără minte să fii să ieși cu copilul la aer curat în parcul 1907 și tu să fumezi lângă leagănele de copii mici… filmulețul de mai jos este din parcul Lunca Argeșului, locul de joacă este plin de chiștoace de țigări. Cred că Salpitflor face curat zilnic așa că nu ar strica să treacă Poliția Locală mai des pe la locurile de joacă.”, este postarea făcută de Sorin Apostoliceanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata